TUCSA Yaz Okulu Açılıyor – Yaşar Üniversitesi – Makina Mühendisliği Bölümü

TUCSA Yaz Okulu Açılıyor

TUCSA Öğrenci İşleri Komitesi Başkanı Prof. Dr. Özlem Eren koordinasyonunda Planlama Grubu tarafından hazırlanan, üç haftalık TUCSA Yaz Okulu 18 Eylül 2023 Pazartesi günü kapılarını ONLINE ve ÜCRETSİZ olarak dünyanın her yerindeki mimarlık ve inşaat mühendisliği bölümü öğrencilerine açıyor. Yaz okuluna arzu eden mimar ve inşaat mühendisleri de katılabileceği gibi, diğer ilgili mühendislik bölümü öğrencilerinin de katılabilirler. Ders Programı için tıklayınız.
Konuyla ilgili ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
Online TUCSA Yaz Okuluna katılım ücretsizdir. Katılmak için aşağıdaki linkten formu indirip, doldurmak gerekmektedir. Doldurulan formu [email protected] adresine gönderen katılımcılara Google Classroom daveti iletilecektir. Eğitim linki, ödev ve proje çalışmaları Classroom üzerinden katılımcılarla paylaşılacaktır.