ODTÜ Verimlilik Topluluğu – Yaşar Üniversitesi – Makina Mühendisliği Bölümü

ODTÜ Verimlilik Topluluğu

ODTÜ Verimlilik Topluluğu tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük iş ve kariyer etkinliklerinden biri olan Yönetim ve Mühendislik Günleri, bu yıl da üst düzey konuşmacılarla fark yaratmaya hazırlanıyor.

Üst düzey yöneticilerin ilham verici kariyer hikayelerini paneller, söyleşiler aracılığıyla dinleyebileceğin, zengin fuayesiyle göz kamaştıran YMG’nin yanı sıra bu sene YMG+ Kimya, Oyun ve Robotik sektörlerinde gerçekleşecek teknik oturumlarla ve kendi fuayesiyle, ilgili sektörlerle alakalı sorularını gidermek için geliyor! Her konuşmacının kendi yetkinlik alanındaki temalarda konuştuğu ve tecrübesini aktardığı etkinliğimizde, 22 yıldır en yetkin isimlerle katılımcılarımızı buluşturmaktayız. Yaklaşık 2000’i aşkın katılımcı ağırlayan ve bu yıl Garanti BBVA ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan etkinlik,

BOSCH Türkiye ve Orta Doğu İnsan Kaynakları Direktörü Umut Güvenç,

PWC Türkiye Ülke Kıdemli Ortağı Cenk Ulu,

Otopark.com Kurucusu Sinan KOÇ

ve daha fazlasını sizlerle buluşturacak. Sektörlerinde lider şirketlerin üst düzey yönetici ve mühendisleri YMG ve YMG+ kapsamında, tamamen ÜCRETSİZ, ENGELSİZ ve SERTİFİKALI olarak 21-22-23 Şubat 2023’de ODTÜ KKM’de! Bu sene YMG, #aradığınherşey’i bulabileceğin şekilde geliyor.

ODTÜ Dışı Son Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2023

Kayıt Olmak İçin: https://ymg.odtuvt.org.tr/ymg23/

Detaylı Bilgi İçin: https://ymg.odtuvt.org.tr